Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ για ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ


"Ο Γιατρός Γιατρεύει και η Φύση Θεραπεύει"
*100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ*
Περιέχει: Φυσικό Μελισσοκέρι και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, παραγωγής μας, (οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των συστατικών, περιγράφονται στην παρουσίαση της ΑΠΛΗΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ).
Πρόσθετα συστατικά: αιθέρια έλαια Πεύκου, Μέντας και Ευκαλύπτου.
Τo αιθέριο έλαιο του Πεύκου χρησιμοποιείται ως αναζωογονητικό του εγκεφάλου, χαλαρωτικό, αντιμικροβιακό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, αντινευραλγικό, αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος, αποχρεμπτικό, βακτηριοκτόνο και εντομοαπωθητικό. Συνίσταται για βήχα, βρογχίτιδα, γρίπη, ιγμορίτιδα, κυστίτιδα, μολύνσεις αναπνευστικού, μυϊκούς πόνους, νευρική εξάντληση, νευρικότητα, πέτρες χολής, πόνους αρθρώσεων , πλάτης και ρευματικούς, άσθμα και αϋπνία.
Το αιθέριο έλαιο της Μεντας χρησιμοποιείται για αδυναμία, λήθαργο, ναυτία, πυρετό, πονοκέφαλο, βελτίωση της αναπνοής και αύξηση πνευματικής διαύγειας και μνήμης.
Το αιθέριο έλαιο του Ευκάλυπτου χρησιμοποιείται για το άσθμα, το βήχα, το συνάχι, την ιγμορίτιδα, τη φαρυγγίτιδα, τις μεταδοτικές ασθένειες, τη βρογχίτιδα, τις μολύνσεις του δέρματος, τους ρευματισμούς.
Με αυτά τα φυτικά συστατικά, δημιουργήσαμε μία καταπραϋντική και αντιμικροβιακή κηραλοιφή, που  μειώνει το αίσθημα της δυσφορίας και επιταχύνει την ανάρρωση στο κρυολόγημα.
(Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου