Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ για ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ



< Ο Γιατρός Γιατρεύει και η Φύση Θεραπεύει >
*100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ*
Περιέχει: Φυσικό Μελισσοκέρι και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, παραγωγής μας, (οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των συστατικών, περιγράφονται στην παρουσίαση της ΑΠΛΗΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ)
Πρόσθετα Συστατικά: Αιθέρια έλαια Χαμομηλιού, Λεβάντας και Γερανιού. Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού είναι καταπραυντικό, χαλαρωτικό, υπνωτικό και επιπλέον ευεργετικό για αρθρίτιδες, αλλεργίες και δερματίτιδες. Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας  χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, για να διώχνει την ένταση, να μειώνει το άγχος, να απαλύνει τους μυϊκούς πόνους, να θεραπεύει μολύνσεις και να εναρμονίζει τις αισθήσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυπνίες, για τη φροντίδα του δέρματος σε κοψίματα και πληγές, για πονοκέφαλο, θλίψη, έλκος, ακμή, δερματίτιδα και φλεγμονές. Το αιθέριο έλαιο του Γερανιού διαθέτει ισχυρή στυπτική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση. Λίγες σταγόνες αιθερίου ελαίου μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση διάφορων δερματολογικών προβλημάτων, όπως ακμή, στίγματα, λιπαρότητα, ρυτίδες, πληγές, μελανιές, οιδήματα κ.α.
Με αυτά τα συστατικά δημιουργήσαμε μία αναπλαστική κεραλοιφή, που με φυσικό τρόπο ανακουφίζει και θεραπεύει τα ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ και τα ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ. (Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου