Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ για ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΠΑΝΑΔΕΣ


*Ο Γιατρός Γιατρεύει και η Φύση Θεραπεύει*
*100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΊΟΝ*
Περιέχει: Φυσικό Μελισσοκέρι και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, παραγωγής μας, (οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των συστατικών, περιγράφονται στην παρουσίαση της ΑΠΛΗΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ).
Πρόσθετα συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, Σιτέλαιο, Σησαμέλαιο, λάδι Jojoba, λάδι Νυχτολούλουδο, αιθέριο έλαιο Λεμονιού και Τεϊόδενδρου.
Το Αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το Σιτέλαιο, είναι το λάδι με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας, προλαμβάνει τη ξηρότητα του δέρματος και είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδοτικό. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2,Β3,Β6,C,D,F, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία.
Το Σησαμέλαιο, είναι πλούσιο σε φωσφολιπίδια βιταμίνη Ε και λεκιθίνη, ουσίες που αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε η αποτελεσματικότητά του ως αντηλιακό από την ακτινοβολία UVB. Είναι ιδανικό για σκασμένα χέρια και πόδια κατά την διάρκεια του χειμώνα ενώ θεωρείται αποτελεσματικό λάδι για ρευματισμούς. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του σησαμελαίου είναι ότι αντιστέκεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φυτικό λάδι στην οξείδωση και σε κάθε είδους αλλοίωση.
Το λάδι Jojoba, έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο έλαιο βάσης: η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος (sebum) της ανθρώπινης επιδερμίδας. Στη πραγματικότητα "μιμείται" τα φυσικά κολαγόνα του δέρματος. Έτσι το λαδι Jojoba είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B6 και ιδιαίτερα Ε), είναι από τα καλύτερα λάδια βασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 5 που το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα των μαλλιών το καλοκαίρι.
Το λάδι Νυχτολούλουδο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους ινδιάνους της Β.Αμερικής ως έγχυμα, για την επούλωση πληγών. Είναι εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, και ιδιαίτερα σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA),το οποίο επηρεάζει πολλές από τις λειτουργίες των ενζύμων του σώματος. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β1,Β2,Β6,Ε και σαλικιλικό οξύ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτή υφή ελαίου που έχει υπέροχες ενυδατικές ιδιότητες .Για εξωτερική χρήση ενδείκνυται για έκζεμα , ψωρίαση , προ-εμμηνορροϊκο σύνδρομο καθώς και ρευματοειδή αρθρίτιδα.
Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού, αναζωογονεί το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής. Χρησιμοποιείται το ίδιο αποτελεσματικά στο δέρμα του κεφαλιού για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της πιτυρίδας, αποτελώντας ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Είναι γνωστό πως έχει λευκαντικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα μείωσης της έντασης των πανάδων, των μαύρων στιγμάτων και των φακίδων.Συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση νευρολογικών κατάστάσεων όπως η πνευματική κόπωση, η ζάλη, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία. Ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση. Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν οτι αυξάνει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, γι’αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ως αποσμητικό σε χώρους γραφείων.
Το αιθέρίο έλαιο Τεϊόδενδρου, έχει χαλαρωτικές ιδιότητες που ενισχύουν γενικά την υγεία . Βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και παρέχει προστασία από λοιμώδεις ασθένειες. Εκτός από τις λοιμώξεις , μια άλλη αιτία νοσηρότητας είναι η συσσώρευση τοξινών. Το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες με την εφίδρωση. Το αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρου, αυξάνει την εφίδρωση και προωθεί την απομάκρυνση αλάτων και τοξινών, όπως το ουρικό οξύ, ενώ συγχρόνως καθαρίζει τους πόρους του δέρματοςκαι περιορίζει την εμφάνιση δερματολογικών προβλημάτων, όπως η ακμή κ.α. Συστήνεται στη θεραπεία της δερματίτιδας και στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας του κεφαλιού που προκαλεί πιτυρίδα.
Με αυτά τα φυτικά συστατικά, δημιουργήσαμε την ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ για ΛΕΥΚΑΝΣΗ του ΔΕΡΜΑΤΟΣ και την εξαφάνιση των ΠΑΝΑΔΩΝ.
 (Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου