Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ με Βιταμίνη Ε


*Ο Γιατρός Γιατρεύει και η Φύση Θεραπεύει*
*100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΊΟΝ*
Περιέχει: Φυσικό Μελισσοκέρι και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, παραγωγής μας, (οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των συστατικών, περιγράφονται στην παρουσίαση της ΑΠΛΗΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ).
Πρόσθετα συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, λάδι Καλέντουλας, αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανο και Βιταμίνη Ε.
Το Αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το λάδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του, πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula officinalis, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε.
Βιταμίνη Ε, η Βιταμίνη της Ομορφιάς. Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη, είναι περισσότερο γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και για την προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Βοηθά σημαντικά το δέρμα καθώς:
> Ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση,
> Αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων,
> Έχει μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα,
> Δρα προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας,
> Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος σε γυναίκες στην προ - εμμηνοπαυσιακή και μετα - εμμηνοπαυσιακή περίοδο.
Με αυτά τα φυτικά συστατικά δημιουργήσαμε την ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ για την ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, μία κηραλοιφή που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι ανεξαιρέτως και να χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση. Από την απλή ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος μέχρι τα σκασμένα χείλη και συγκάματα και από δερματοπάθειες μέχρι πληγές, έλκη, εγκαύματα και μολύνσεις. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.
 (Φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου